Catalog cosmetice Faberlic Romania noimebrie 2017

Catalog cosmetice Faberlic Romania C17. Un catalog Faberlic in limba romana dominat de magia sarbatorilor. Faberlic publica un catalog cosmetice nou in limba romana la interval de trei saptamani. Este perioada uzuala pentru o campanie Faberlic. Exista insa si campanii Faberlic ce dureaza doar doua saptamani si au bineinteles propriul catalog. Catalogul Faberlic Romania de pe aceasta pagina este valabil in eprioada 6 noiembrie – 26 noiembrie. Ofertele, promotiile si cadourile din catalog sunt valabile strict pentru perioada mentionata. Pentru lcientii care isi activeaza contul promotiile din campania urmatoare prinse in aceast catalog sunt valabile pentru perioada catalogului 18 Faberlic dupa 26 noiembrie.

Toate produsele din acest catalog cosmetice Faberlic pot fi comandata cu reducere din magazinul online cu reducere care incepe de la 20%. Este important sa va activati contul si sa plasati apoi o comanda de cel putin 80 de lei pentru a beneficia de aceasta reducere. Discountul Faberlic se aplica la preturile afisate in catalog. Nu se aplica reducerea la cheltuielile de transport si de ambalare.

Inscriere Faberlic Romania

Faberlic catalog cosmetice C17

Catalogul Cosmetice C17 in format online poate fi consultat in fereastra de mai jos. Este o brosura virtuala identica cu catalogul tiparit. Puteti mari dimensiunea catalogului pe tot ecranul. Pentru a rasfoi catalogul Faberlic dati click pe sagetile laterale.

Catalog cosmetice video

Catalogul Faberlic in format video il puteti consulta tot pe aceasta pagina. Este un catalog ce poate fi urmarit cu usurinta. Va recomandam ca pentru lansarea comenzilor sa folositi insa catalogul online si nu cel in format video. Catalogul video Faberlic este mai ales pentru a cunoaste oferta generala a campaniei. pentru a vedea catalogul Faberlic video dati click pe sageata. Pentru a consulta oferta de pe o pagina puneti pauza.

Produsele Faberlic sunt de calitate foarte buna. Faberlic comercializeaza si in Romania aceste produse din acest an. Toate produsele cosmetice si parfumurile sunt realizate in laboratoarele proprii Faberlic.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress