Catalog cosmetice Faberlic C18

Faberlic s-a impus deja in Romania. Produsele Faberlic sunt de calitate si unice pe piata din Europa. Faberlic vinde produsele sale in 42 de tari. Catalogul Faberlic este publicat si in limba romana. Un catalog voluminos cu mii de produse. O brosura cu aproximativ 300 de pagini. Catalogul Faberlic pe care il prezentam in acest articol este insa unul special. pentru ca este un catalog plin de oferte tocmai bun pentru cumparat cadouri pentru cei dragi. Foarte multe oferte si preturi speciale. Printre aceste foerte se numara si mai multe secturi cadou atat pentru barbati cat si pentru femei. Un catalog cosmetice ce va va incanta atat ca forma de prezentare dar mai ales prin continutul sau.

Catalogul Faberlic nu include doar cosmetice. Puteti gasi in catalogul faberlic si haine pentru toate varstele. Dar si celebrele cosmetice pe baza de oxigen inovate si dezvoltate in laboratoarele faberlic de la Moscova. De altfel firma moscovita a castigat zeci de premii pentru descoperirile facute in cosmetologie.

Inscriere Faberlic Romania

Faberlic Catalog C18

Catalogul Faberlic acopera de obicei o perioada de trei saptamani. Acesta este insa un catalog cosmetice special ce corespunde unei campanii de doar doua saptamani. O oferta limitata cu foarte multe produse. Este bine sa comandati din acest catalog de la inceputul campaniei 18 pentru a gasi pe stoc produsele aflate la promotii speciale.

Pentru a rasfoi catalogul online Faberlic dati click pe sagetile laterale. Este un catalog modern ce poate fi consultat de pe orice dispozitiv conectat la internet.

Inscriere Faberlic

Pentru inscriere este necesar sa compeltati corect formularul de inregistrare. Absolut necesar: telefonul mobil si adresa functionala de email. Inscrierea este gratuita si fara obligatii. Este necesar ca dupa inregistrare sa va logati in cont pentru a-l activa cu informatiile primite pe email si telefon.

Produsele Faberlic ajung in Romania din Letonia. Transportul este asigurat de repreyentanta Faberlic Romania pana la Bucuresti apoi prin curier rapid pana la clienti. Taxa pentru transport include doar transportul prin curier rapid pe teritoriul Romaniei si este de 12 lei indiferent de greutatea coletului.

Faberlic a implinit in acest an 20 de ani de la infiintare.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress