Brosura Ladys iunie-iulie

Noua brosura Ladys iunie-iulie. Catalogul Lady’s de inceput de vara. O brosura Ladys valabila 12 iunie – 24 iulie. Catalogul nou Ladys este disponibil pe acest site in versiunea online. Gasiti pe acest site toate informatiile despre Brosura Ladys. Ofertele din Brosura Ladys sunt valabile doar din magzinul online. Pentru a beneficia de reducerile Lady’s trebuie sa va activati contul si apoi sa lansati comanda din magazinul online.

Brosura Ladys o primiti in cutia postala gratuit dupa ce va inregistrati in magazinul online si o comandati din contul personal Lady’s. Dupa activarea contului va logati in el si completati adresa postala. Apoi comandati un catalog tiparit ignorand pretul, intr-o singura si unica comanda. Selectati la expediere Posta Romana pentru a primi catalogul gratuit Ladys. Pentru activarea contului dati click pe bannerul de mai jos.

Brosura Ladys

Brosura Ladys online

Puteti consulta brosura Ladys online chiar de pe acest website. Brosura Ladys in format online este identica cu catalogul Lady’s tiparit. Catalogul Ladys ultim de mai sus este valabil pentru comenzi in perioada 12 iunie – 24 iunie 2017. Pana la 12 iunie comenzile se fac din catalogul Ladys in curs.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress